Har länge funderat på detta med att förstärka sitt sjätte sinne, visst det är möjligt men jag tror inte det ligger i våra händer, oavsett hur mycket du läser och hur mycket kunskap du suger åt dig så ger det dig inte det tredje ögat eller övernaturliga krafter!
 
har själv varit väldigt befriad från böcker och intryck, och det har gett mig mer innre kunskap än böcker och kurser, lärt mig lita på det jag ser och hör utan att behöva läsa hur man gör, förstår du vad jag menar?
 
1. hur ska du göra? svar: fråga dig själv.
2. vad är det som händer? svar fråga dig själv.
3. hur vet jag vad som är rätt och fel? svar: känn efter.
 
Varför ska människor alltid behöva lära sig hur andra gör, när vi hela tiden har svaren inom oss, visserligen är inte menade att arbeta med gåvan och blir det då flummigt letande i böcker enligt min mening, för vad gör kunskap om du inte har ett inre välbefinnande, välbefinnande som gör att du blir en ren kanal för andevärlden, ett inre öra och ett inre öga och för att nå dit behöver vi igenom saker och ting i livet, många erfarenheter, många känslor, många svårigheter samt lyckliga stunder, i grund och botten att leva utan rädsla, våga hoppa på alla nya möjligheter utan att blinka.
 
får ofta rekomendationer om böcker........ vilket jag tycker är såååå tråkigt, för jag har inget intresse av dem, de böcker jag ska läsa kommer till mig på andra sätt och jag vet att universum ser till att jag snubblar över det jag behöver.
 
en annan fundering på just utveckla sina sinnen....!!!!
 
varför är inte alla blinda och döva medium?
nu saknar de ett av sinnerna och borde då ha ett starkare sjätte sinne eller?
mitt svar är fortfarande att även om vi förstärker våra sinnen blir vi inte mer mediala om det inte finns i grunden av våran mening i detta livet.
 
men visst du kan läsa mer och gå på fler kurser och utveckla ditt sjätte sinne, men tänk på en sak, alla utbildningar är i grund och botten en städning av ditt innre och hur du mår!!
 
På kurser :)
 
- meditationer (bearbetar något i ditt känsloliv) eller hur
- psykometri (vad känner du in) oj du måste känna in
- sittning (vad ser du, hör du och känner du) hoppsan, åter igen inget facit!!!
 
min punkt med detta är att du kann redan: känna, se, höra, lukta, mm

det enda du behöver är att LEVA så hittar du svaret!
 
Ljus å kärlek till er alla eller vhattttevvver
 
önskar ni vaknat lite nu ;)


 

Kram